مس و منیزیم بخورید!!
ode-bidi: embed;">مس آشپزخانه خاصیت سمی دارد و دشمن ویتامین ث می باشد، اما مس گیاهی که زنده است جلو سرطان را می گیرد و شما را علیه امراض تقویت می نماید. سبزی ها مخصوصاً کاهو و کاسنی دارای مقداری مس هستند.
منیزیم نیز مقاومت نسوج بدن را در مقابل امراض مخصوصاً سرطان زیاد می کند و از این رو خوردن سبزی های سبز توصیه شده است.
در بین سبزی ها، تره و اسفناج دارای مقدار زیادی منیزیم می باشند. وقتی اسفناج را زیاد حرارت می دهیم و همچنین موقعی که اسفناج را پخته و آب آن را دور می ریزیم یک گوهر گرانبها را که ضد سرطان می باشد از دست می دهیم. از طرف دیگر اسفناج خام به مزاج ما نمی سازد. روی این اصل خوردن آب اسفناج توصیه می شود
والک نیز مقداری زیاد منیزی دارد، اخیراً آنرا به سالاد اضافه می کنند و از منافع آن استفاده می کنند.